Forsendelse & Retur

Vi tilbyder hurtig levering til hele verden. Velkommen til at samle dette websted og fortæl dine venner og familie, glade shopping!

1. Når du afgiver en ordre, vil du straks modtage en ordrebekræftelsesmeddelelse. Hvis du ikke modtager bekræftelses-e-mailen, skal du straks kontakte os.

2. Bekræft din leveringsadresse, før du betaler. Det er bedst at lade telefonnummeret være til kontakt. Angiv en gyldig e-mail-adresse og kontroller e-mails, efter at du har købt for enhver opdateret information.

3. Varer sendes normalt ud inden for 12-24 timer efter, at betalingen er verificeret (lørdag og søndag, og de fleste nationale helligdage er udelukket).

4. Vi bruger normalt DHL, EMS, UPS eller FedEx til at levere dine varer direkte til din dør. Sørg for, at du er hjemme, når pakken ankom til din dør.

5. Når vi har sendt din pakke, sender vi dig sporingsnummer, når det er tilgængeligt. Pakketransiteringstid tager normalt 5 til 10 arbejdsdage, afhængigt af destinationen, ferierne og faktorer uden for Post Service's kontrol. Hvis der er en lille forsinkelse, skal du have mere tålmodighed. Mange tak for at støtte os.

Udvekslingspolitik

1. Vi tillader kun en komplet refusion for varer, der har problemer forårsaget af os.

2. Vi accepterer udvekslinger for en forkert størrelse eller farve inden for 10 dage efter den oprindelige ordre forsendelsesdato. Kontakt os med dit ordre-id og ordreoplysninger, som hjælper dig. Feedback nu!

3. Du skal kontakte os, før du sender varerne tilbage. Vi giver den korrekte returadresse. Alle varer, der sendes tilbage til os, skal være i deres originale stand i. e. ikke slidt, ændret eller vasket med alle vedlagte mærker. Slidte eller beskidte genstande returneres tilbage til dig.

4. Vi dækker ikke forsendelsesomkostninger ved udvekslinger, du er ansvarlig for returforsendelsen og for forsendelsesporto for forsendelse af de udvekslede varer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for mistede forsendelser. Forsendelses- og ekspeditionsgebyrer refunderes ikke.

5. Send os e-mail sporingsnummer, når du sender pakken tilbage.

Returpolitik

1. Vi tillader kun retur for genstande, der har problemer forårsaget af os, håber din venlige forståelse.

2. Du kan returnere dine produkter for en fuld refusion (minus portoomkostninger), hvis de er uåbnede og i en salgbar stand til nedenstående adresse.

3. E-mail os med returnerende forsendelsesadresse, før du sender varerne tilbage, og lad os vide, hvilke produkter du vil returnere. Sørg for, at produkterne pakkes sikkert og sikkert. Vi kan ikke acceptere ansvar for varer, der går tabt eller ødelægges under returprocessen. Vi beder dig derfor om at anmode om et certifikat for udstationering, når du returnerer produkter med posten. Når vi har modtaget varerne, reageres refusion inden for 14 dage.

4. Varerne skal returneres inden for 7 dage efter modtagelsesdatoen, som ikke er udslettet og skal indeholde al originalemballage og etiketter. Vi krediterer din originale betalingsmetode ekskl. 20% genopbevaring / behandlingsgebyr, ekspeditionsgebyr og forsendelsesomkostninger fra os refunderes ikke. Alle forsendelsesomkostninger forbundet med returnering af varer er forbrugerens ansvar.