Teva Grandview GTX Herre Støvler Sort 9761052

 • Støvler
 • No: Teva-9761052
 • Antal:48
 • DKK1,051.18 DKK602.59- 43%
 • En stock

 • Farve: Sort

 • Descripción

   Grandview GTX kombinerer vandtæt læder og hurtigtørret maske med en GORE-TEX bootie til at forsegle elementerne ved at tackle dagsture og uges lange udflugter med den samme robuste pålidelighed. En bredere tåboks frigør tæerne, mens et justerbart Universal Heel Lock System holder din fod på plads for minimalt tåtryk under ned ad bakke. Vibram™ Megagrip ydersål giver trækkraft og stabilitet, uanset hvor stien fører dig.

   En holdbar, vandtæt læderoverdel og en GORE-TEX Leaf-bootie, der er lavet af 71% genbrugsmateriale efter forbrugeren, forsegler elementer for at holde fødderne tørre.
   En bredere tåboks reducerer trykket og frigør tæerne og emulerer følelsen af ​​at vandre i sportsandaler
   Hælen holdes sikkert på plads i ned ad bakke takket være vores helt nye justerbare Universal Heel-Lock System, konstrueret af 100% genvundne polyester stropper
   VIBRAM® Mega Grip ydersål har den optimale balance mellem holdbarhed og klæbrig trækkraft til våde og tørre overflader
   Nylonskaft stabiliserer og understøtter din fod i ujævnt terræn
   En lydhør PU-fodseng dæmper din fod og sætter en fjeder i dit trin
   Nylonskaft stabiliserer og understøtter din fod i ujævnt terræn
   Vegansk fodtøj, skabt med syntetiske og plantebaserede materialer
   Bedst til: Flere-dags og dag-lange vandreture. Heldagsslitage
   Hvert stykke læder stammer fra garverier, der er certificeret af Leather Working Group, hvis mission er at fremme bæredygtig og passende miljømæssig forretningspraksis inden for læderindustrien
   Fra og med 2020 fremstilles 100% af vores ikoniske stropper nu ved hjælp af genanvendt plast. Vi sælger stadig gennem ældre lager i en kort periode, så tak for din støtte, da vi arbejder for at gøre vores fodtøj så bæredygtigt som muligt.